کتابخانه عمومی آیت الله مردوخ روستای آرندان

سنندج روستای آرندان تلفن 08733472702

کتابخانه عمومی آیت الله مردوخ روستای آرندان

سنندج روستای آرندان تلفن 08733472702

کتابخانه عمومی آیت الله مردوخ روستای آرندان
کتابخانه عمومی آیت الله مردوخ روستای آرندان

۱۲ مطلب در تیر ۱۳۹۷ ثبت شده است

شنبه, ۲۳ تیر ۱۳۹۷، ۰۹:۰۸ ق.ظ

معرفی کتاب



مولف:گلوریا دی گاتانو                                                                                       

مترجم:فروغ ادریسی.محمد رضا رستمی                                                                

ناشر:کتاب همشهری                                                                                         

                                                 

کتاب «فرزندپروری در عصر رسانه» در هشت فصل تدوین شده که فصل های اول و دوم با عناوین «چالش های فرزندپروری امروزی» و «اصلاح هویت فرزندپروری» ارائه شده و در پنج فصل بعدی نیز به پنج نیاز اساسی فرزندپروری شامل داشتن یک ارتباط عاشقانه والد - فرزندی، برخوردار شدن از یک زندگی غنی درونی، تصویرسازی یا تخیل، بیان خلاقانه و همکاری و مشارکت شیوه ای برای ارتباط پرداخته شده است و این کتاب با فصل «پیش به سوی فرهنگی خودساخته» پایان می یابد.

گلوریا دی گاتانو در کتاب «فرزندپروری در عصر رسانه» نشان می دهد چگونه با جرأت و لذت بیشتری زندگی کنیم و فعالیت های خلاقانه را در موقعیت های روزانه خود بگنجانیم؛ به طوری که با انجام دادن چنین کاری می توانیم بر ارزش های تصنعی که فرهنگ ما را تحت تأثیر قرار داده اند فائق آمده و عملکرد خود را به عنوان پدر یا مادر بازسازی کنیم و به فرزندان کمک کنیم تا همانند انسان های سالم و خلاق رشد کنند.

مولف در برشمردن چالش های فرزندپروری امروز به مواردی نظیر «ارتباط جهانی، رفتار و نگرش ها را به طور بی سابقه ای تحت تأثیر قرار می دهد»، «تضعیف استانداردهای اجتماع از طریق انتخاب همزمان موسسات اجتماعی»، «شرکت ها با هدف تضعیف اقتدار و مسئولیت والدین، به طور اختصاصی برای فرزندان و با توجه به آسیب پذیر بودن آنها، تبلیغات خود را انجام می دهند»، «کمبود اطلاعات مناسب و کافی و نیز الگویی از اطلاعات گمراه کننده، والدین را در شرایط ناآگاهی، گیجی و عدم اطمینان قرار می دهد» اشاره کرده است.



۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ تیر ۹۷ ، ۰۹:۰۸
کتابخانه آیت الله مردوخ آرندان
پنجشنبه, ۲۱ تیر ۱۳۹۷، ۰۹:۵۶ ق.ظ

منابع جشنواره رضوی در کتابخانه آیت الله مردوخ

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۱ تیر ۹۷ ، ۰۹:۵۶
کتابخانه آیت الله مردوخ آرندان



                                     

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ تیر ۹۷ ، ۱۰:۳۴
کتابخانه آیت الله مردوخ آرندان
سه شنبه, ۱۲ تیر ۱۳۹۷، ۱۰:۰۴ ق.ظ

معرفی کتاب ملت عشق

 

 

کتاب ملت عشق

 

کتاب ملت عشق در ترکیه بیشتر از ۵۰۰ بار به چاپ رسیده و توانسته است عنوان پرفروش ترین کتاب تاریخ ترکیه را به دست آورد. این کتاب در ایران هم با استقبال بسیار خوبی مواجه شده و تا به حال بیشتر از ۵۰ بار چاپ شده و توانسته است طرفداران زیادی پیدا کند.

در قسمتی از پشت جلد کتاب ملت عشق آمده است

مولانا خودش را «خاموش» می نامید؛ یعنی ساکت. هیچ به این موضوع اندیشیده ای که شاعری، آن هم شاعری که آوازه اش عالمگیر شده، انسانی که کار و بارش، هستی اش، چیستی اش، حتی هوایی که تنفس می کند چیزی نیست جز کلمه ها و امضایش را پای بیش از پنجاه هزار بیت پرمعنا گذاشته چطور می شود که خودش را «خاموش» بنامد؟

اولین جملاتی که ملت عشق می خوانید چنین است:

به هیچ متمم و صفتی نیاز ندارد عشق.
خود به تنهایی دنیایی است عشق.
یا درست در میانش هستی، در آتشش
یا بیرونش هستی، در حسرتش

داستان کتاب ملت عشق

این کتاب در واقع دو رمان است که به زیبایی در کنار هم و در یک کتاب گنجانده شده است. دو رمان که موازی هم جلو می رود. یکی در سال ۲۰۰۸ در آمریکا اتفاق می افتد و دیگری در قرن هفتم در قونیه.

ماجرا مربوط به زنی به نام اللا است که در بوستون آمریکا زندگی می کند. رابطه او با خانواده اش چندان خوب نیست و رابطه زناشویی اش در حال فروپاشی می باشد.

در این میان اللا، کاری تحت عنوان یک ویراستار پیدا می کند. او می بایست رمانی را که به او داده شده است را بخواند و در مورد آن گزارشی تهیه کند. رمانی که زندگی او را برای همیشه تغییر خواهد داد. رمانی که به اللا می دهند، رمان ملت عشق است.


داستان کتاب ملت عشق از یک سو ماجرای زندگی اللا است و از سوی دیگر ماجرای کتابی است که به اللا داده شده است، یعنی رمان ملت عشق.

ملت عشق در واقع رمانی در مورد عشق مولانا و شمس تبریزی است.

در این بین اللا با نویسنده رمان ملت عشق یعنی عزیز ز. زاهارا از طریق ایمیل ارتباط برقرار می کند و


آن چه که در مورد رمان ملت عشق بسیار چشم گیر و جذاب است نحوه تغییر زاویه دید می‌باشد..

مطالب گاهی از دید شمس بیان می شود گاهی از دید مولانا، گاهی از دید گل کویر و گاهی از دید متعصب و

نگاهی به کتاب ملت عشق

ملت عشق واقعا کتاب فوق العاده عالی و لذت بخشی بود و من بی نهایت از خواندن آن لذت بردم. هنگام مطالعه واقعا حسِ خوبی داشتم و به همه دوستان پیشنهاد می کنم این کتاب را مطالعه کنند و لذت ببرند.

این رمان در مورد عشق است، عشقی واقعی، عمیق و خالص که در کمتر کتابی با آن روبه‌رو خواهید شد.

در ابتدا، کتاب با داستان زندگی اللا شروع می شود ولی بعد وارد رمان ملت عشق در قرن هفتم می شود و داستان کتاب، مدام در حال و در قرن هفتم روایت می شود.

هنگامی که داستان شمس تبریزی در رمان ملت عشق را می خوانید شیفته آن می شوید. احساس خوبی به شما دست می دهد و دلتان نمی خواهد کتاب را کنار بذارید. اما وقتی در اوج لذت بردن از داستان قرن هفتم هستید، نویسنده دوباره به ماجرای اللا برمیگردد و این ممکن است یک مقدار لذت شما از کتاب را کم کند و شاید حتی باعث عصبانیت شما شود. (دست کم باعث شد که من خیلی عصبی بشم، ماجراهای شمس بسیار خواندنی و لذت بخش بودند و دلم می‌خواست پشت سر هم آن ها را بخوانم اما یک دفعه کتاب به بوستون و زندگی اللا برمی‌گشت!)


به شخصه وقتی کتاب را می خواندم دوست داشتم قسمت هایی که مولانا داستان را تعریف می کند بیشتر باشد اما چنین نبود و فقط در بعضی مواقع داستان از دید مولانا نقل میشد.

قسمت هایی از متن کتاب ملت عشق

سنگی را اگر به رودخانه ای بیندازی، چندان تاثیری ندارد. سطح آب اندکی می شکافد و کمی موج بر می دارد. صدای نامحسوس “تاپ” می آید، اما همین صدا هم در هیاهوی آب و موج هایش گم می شود. همین و بس. اما اگر همان سنگ را به برکه ای بیندازی… تاثیرش بسیار ماندگارتر و عمیق تر است. همان سنگ، همان سنگ کوچک، آب های راکد را به تلاطم در می آورد. در جایی که سنگ به سطح آب خورده ابتدا حلقه ای پدیدار می شود؛ حلقه جوانه می دهد، جوانه شکوفه می دهد، باز می شود و باز می شود، لایه به لایه. سنگی کوچک در چشم به هم زدنی چه ها که نمی کند. در تمام سطح آب پخش می شود و در لحظه ای می بینی که همه جا را فرا گرفته. دایره ها دایره ها را می زایند تا زمانی که آخرین دایره به ساحل بخورد و محو شود.

کلماتی که برای توصیف پروردگار به کار می بریم، همچون آینه ای است که خود را در آن می بینیم. هنگامی که نام خدا را می شنوی ابتدا اگر موجودی ترسناک و شرم آور به ذهنت بیاید، به این معناست که تو نیز بیش تر مواقع در ترس و شرم به سر می بری. اما اگر هنگامی که نام خدا را می شنوی ابتدا عشق و لطف و مهربانی به یادت بیاید، به این معناست که این صفات در وجود تو نیز فراوان است.

پیمودن راه حـق کار دل است، نه کار عـقل. راهنمایت همیشه  دلـت باشد، نه سری که بالای شانه هایت است. از کسانی  باش که به نـفـس خـود آگاهـند، نه از کسـانی که نــفــس خـــود را نـادیــده مـی گیـرند.

قرآن را می توان در چهار سطح خواند. سـطح اول معـنای ظـاهـــری است. بعدی مـعـنـای  بـاطــــنـــی است. ســومـی بــطـــنِ بـــطـــن است. سطح چــهارم چنان عـــمــیق است که در وصـــف نـــمــی گـــنـجــد.

صفات خدارا میتوانی در هر ذره کائنات بیابی چون او نه در مسجد و کلیساو دیر و صومعه،بلکه هر آن همه جاهست همانطور که کسی نیست که او را دیده و زنده مانده باشد کسی هم نیست که او را دیده و مرده باشدهرکه او را بیابد تا ابد نزدش می ماند.

دوست داشتن خداوندی که هیچ ‌نقصی در او ‌راه ندارد، سهل است. آنچه سخت است، دوست داشتن انسان های فانی است با همه ی خطا و ثوابشان. فراموش مکن آدمی هر چیزی را به اندازه ای می فهمد که نسبت به آن عشق دارد! پس تا زمانی که برای دیگران از صمیم قلب آغوش نگشایی و بخاطر خالق، مخلوق را دوست نداشته باشی، نه می توانی چنان که شایسته است بفهمی و ‌نه به شکلی لایق دوست بداری..!

چند قسمت دیگر از متن کتاب ملت عشق

تقدیر به آن معنا نیست که مسیر زندگیمان از پیش تعیین شده، به همین سبب اینکه انسان گردن خم کند و بگوید چه کنم “تقدیرم این بوده” نشانه ی جهالت است، تقدیر همه ی راه نیست، فقط تا سر دوراهی هاست، گذرگاه مشخص است، اما انتخاب گردش ها و راه های فرعی دست مسافر است، پس نه بر زندگی ات حاکمی و نه محکوم آنی.

هیچ گاه نومید مشو. اگر همه درها هم به رویت بسته شوند، سرانجام او کوره راهی مخفی را که از چشم همه پنهان مانده، به رویت باز می کند. حتی اگر هم اکنون قادر به دیدنش نباشی، بدان که در پس گذرگاه های دشوار باغ های بهشتی قرار دارد. شکر کن! پس از رسیدن به خواسته ات شکر کردن آسان است. صوفی آن است که حتی وقتی خواسته اش محقق نشده، شکر گوید.

اکثر درگیری ها، پیش داوری ها و دشمنی های این دنیا از زبان منشا می گیرد. تو خودت باش و به کلمه ها زیاد بها نده. راستش، در دیار عشق زبان حکم نمی راند. عاشق بی زبان است.

عمری که بی عشق بگذرد، بیهوده گذشته. نپرس که آیا باید در پی عشق الهی باشم یا عشق مجازی، عشق زمینی یا عشق آسمانی یا عشق جسمانی؟ از تفاوت ها تفاوت می زاید. حال  آنکه به هیچ متمم و صفتی نیاز ندارد عشق. خود به تنهایی دنیایی است عشق. یا درست در میانش هستی در آتشش، یا بیرونش هستی در حسرتش.

مشخصات کتاب

·  کتاب ملت عشق

·  نویسنده: الیف شافاک

·  مترجم: ارسلان فصیحی

·  انتشارات: ققنوس

·  تعداد صفحات: ۵۱۱

 


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ تیر ۹۷ ، ۱۰:۰۴
کتابخانه آیت الله مردوخ آرندان
شنبه, ۹ تیر ۱۳۹۷، ۰۸:۴۶ ق.ظ

جملات زیبا در مورد کتاب

'k'


 
کتاب، بزرگ‌ترین اختراع بشر است. "ویلیام شکسپیر"

 

 خواندن کتابهای خوب در حکم مکالمه با انسانهای شرافتمند گذشته است. "دکارت "


 

 

مطالعه کتاب یعنی تبدیل ساعت‌های ملالت‌بار به ساعت‌های لذت‌بخش. "شارل دو مونتسکیو"

در دنیا لذتی که با لذت مطالعه برابری کند، وجود ندارد. "تولستوی"




 مطالعه، اندیشیدن با ذهن دیگری است. "آرتور شوپنهاور "

کتابی که می‌خوانی، نباید به جای تو فکر کند، بلکه باید تو را به اندیشیدن وادارد. "جیمز مک واش"

 

 

 

جامعه وقتى فرزانگى و سعادت مى‌یابد که مطالعه، کار روزانه‌اش باشد. "سقراط

کتاب را زیاد مطالعه کنید تا بفهمید که هیچ نمى‌دانید. "مُنْتِسکیو"

 


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۹ تیر ۹۷ ، ۰۸:۴۶
کتابخانه آیت الله مردوخ آرندان
چهارشنبه, ۶ تیر ۱۳۹۷، ۱۲:۴۲ ب.ظ

معرفی کتاب

کتاب زندگی خود را طراحی کنید با عنوان فرعی چگونه زندگی خوب و شادی برای 

خود بسازیم، یکی از پرفروش‌­ترین کتاب­ های سال ۲۰۱۶ میلادی در آمریکا 

است. موضوعات این کتاب بیشتر درمورد راهنمای شغلی، مهارت زندگی، خودشناسی، ابعاد طراحی و اجتماعی و تصمیم­ گیری است.

در قسمتی از متن پشت جلد کتاب زندگی خود را طراحی کنید آمده است:

این یک کتاب راهنمای شغلی و مهارت زندگی است و برای کسی که بخواهد زندگی و شغل مورد علاقه خود را بسازد، خواندن آن یک رویداد سرنوشت ساز محسوب می شود.

کتاب زندگی خود را طراحی کنید نوشته بیل بورنت و دیوید ایوانس، اساتید دانشگاه استنفورد آمریکا است که توسط رضا جمشیدی صفا ترجمه شده است. در این کتاب، قدم به قدم پیش می­رویم تا نحوه‌ی برخورد صحیح با موضوعات زندگی و دغدغه‌های شغلی ­مان را یاد بگیریم؛ مسائلی که اکثر ما خواه‌ناخواه در زندگی خود با آن­ها سر و کار داریم.

حُسن این کتاب در این است که لحن آن به‌ هیچ‌وجه خشک و رسمی نیست، زیرا نویسنده سعی کرده نکات لازم را از طریق داستان‌‌های جذابی که درمورد زندگی افراد مختلف نقل می‌کند، به ما آموزش دهد و با استفاده از تفکر طراحانه و برخورد واقع‌گرایانه با مسائل، به ما کمک کند که «زندگی دلخواه خود را طراحی کنیم!»

زندگی خود را طراحی کنید به ما یاد می­‌دهد که برای داشتن یک زندگی شاد و موفق لازم نیست حتماً تغییرات بزرگی در زندگی­ مان ایجاد کنیم؛ گاهی با یک تغییرِ نگرش و راه‌حل ساده، می‌توانیم «زندگی خوب و شادی برای خود بسازیم!»

کتاب زندگی خود را طراحی کنید

محتوای کتاب زندگی خود را طراحی کنید

همان طور که در عنوان کتاب خواندید، این اثر در مورد طراحی است. در مورد طراحی زندگی شخصی و شکل دادن به آن. در قسمتی از پیش گفتار این کتاب این متن آمده است:

به اطراف خود نگاه کنید. به دفتر کار و یا خانه، صندلی که روی آن نشسته اید، تبلت و یا تلفن هوشمندی که ممکن است در دست شما باشد، نگاه کنید. تمام چیزهایی که در پیرامون ماست توسط کسی طراحی شده است. و هر طراحی با یک مشکل آغاز شده که یک طراح یا یک تیم طراحی به دنبال حل آن بوده اند.

کتاب زندگی خود را طراحی کنید در ۱۱ فصل نوشته شده است:

  1. از جایی که هستید شروع کنید
  2. ساخت جهت‌یاب
  3. راه‌یابی
  4. رهایی از دام مشکلات
  5. زندگی های متعدد خود را طراحی کنید
  6. ساخت نمونه آزمایشی
  7. چگونه بیکار می مانیم
  8. شغل رویایی خود را طراحی کنید
  9. انتخاب شادی
  10. ایمنی شکست
  11. ساخت یک تیم

اهمیتی ندارد چه کسی بوده­ اید و کجا هستید، برای زندگی خود چه­ کار کرده­‌اید، چقدر جوان یا مسن هستید – شما می‌توانید از همان تفکری استفاده کنید که شگفت­‌انگیزترین تکنولوژی­‌ها، محصولات و فضاها را به­ وجود آورد تا حرفه­ شغلی و زندگی خود را طراحی کنید – زندگی که موفقیت­‌آمیز و لذت­‌بخش باشد، و دائماً در آن خلاقیت و بهره­‌وری موجود است.

در این کتاب، «بیل بورنت» و «دیوید ایوانس» به ما می­ گویند که چگونه تفکر طراحانه می­ تواند به ما کمک کند تا زندگی‌ای بسازیم که هم معنادار و هم موفقیت­‌آمیز باشد.

موضوع قابل توجه در مورد کتاب، این است که در ابتدا داستان هایی روایت می‌شود و بعد نکات مهم در قالب باکس‌های پیام به خواننده یادآوری می‌شود. باکس‌های پیامی که شامل باور غلط و راهکار برای تغییر نگرش می‌شوند.

این کتاب حداقل به شما یاد می­ دهد که چگونه در هر سن یا مرحله­ ای که هستید، یک زندگی خوب را برای خود «طراحی کنید» و بسازید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۶ تیر ۹۷ ، ۱۲:۴۲
کتابخانه آیت الله مردوخ آرندان
سه شنبه, ۵ تیر ۱۳۹۷، ۰۹:۳۳ ق.ظ

معرفی کتاب



اینترنت با مغز ما چه می کند ؟                         

«آیا اینترنت ما را احمق می‌کند؟» پرسشی که نیکلاس کار مطرح کرد، تلنگری بود برای آغاز یکی از مهم‌ترین بحث‌های دوران ما: وقتی که داریم از مواهب اینترنت لذت می‌بریم، آیا در واقع داریم توانایی‌مان را برای خواندن و تفکر عمیق فدا می‌کنیم؟
نیکلاس کار، در این کتاب با تکیه بر دامنهٔ وسیعی از مطالعات تاریخی و علمی تلاش می¬کند تا تاثیرات شناختی اینترنت را بر ذهن انسان بکاودوپیامدهای فکری و فرهنگی آن را برایمان روشن‌تر کند.
او توصیف می‌کند که چگونه تفکر انسان طی قرن‌ها از طریق «ابزارهای ذهن» شکل گرفته است: از الفبا گرفته تا نقشه‌ها، نشریات چاپی، ساعت و کامپیوتر و چطور هر کدام از اینها بر شیوهٔ ادارک ما از جهان تاثیر گذاشته‌اند. او سپس با شرحی جالب توجه از کشفیات جدید در علم عصب‌شناسی نشان می‌دهد که مغز ما در واکنش به تجربه‌هایمان تغییر می‌کند. یعنی فناوری‌هایی که ما برای یافتن، ذخیره و اشتراک اطلاعات استفاده می‌کنیم مسیرهای عصبی مغز ما را تغییر می‌دهند
نیکلاس کار به کمک بینش‌های متفکرانی از افلاطون گرفته تا مک لوهان، این اندیشه را مطرح می‌کند که هر نوع فناوری اطلاعات، اصول خاص خودش را دارد یعنی مجموعه ای از پیش فرض‌ها دربارهٔ ماهیت دانش و هوشمندی. او شرح می‌دهد که چطور کتاب‌های چاپی به تمرکز و توجه بیشتر ما کمک کردند و موجب رشد تفکر عمیق و خلاق شدند. اما اینترنت، برعکس، ما را عادت داده است که لقمه‌های کوچک اطلاعات را به‌سرعت و بدون تمرکز و توجه از منابع متعدد گردآوری کنیم.
اصول اینترنت همان اصول صاحبان صنایع است: سرعت و کارایی، بهره وری در تولید و مصرف. ما روز به روز مهارتمان در نگاه اجمالی به مطالب و مرور سریع اطلاعات بیشتر می‌شود اما آنچه از دست می‌دهیم توانایی‌مان برای تمرکز، تفکر و تامل است
در جهان امروز که فناوری اطلاعات با سرعتی خیره کننده به پیش می‌تازد و در میانهٔ مسابقهٔ شتابان همگامی با فناوری‌های روز، این کتاب دعوتی است به توقفی کوتاه و تامل در مسیری که تا کنون طی کرده‌ایم و راهی که پیش رو داریم.


 کتاب حاضر، کاری است بسیار ارزشمند و نتیجه تحقیقی گسترده و میان رشته‌ای در باب تاثیر فناوری اطلاعات، به ویژه اینترنت، و دیگر فناوری های وابسته بر ساختار و شیوه تفکر بشر و در نتیجه شیوه مطالعه، نگارش و تعاملش با دیگران. نویسنده در بخش های مختلف به فیزیولوژی مغز، کارکرد حافظه، تاریخچه فناوری‌های فکری، نقش موتورهای جستجوی وبی و به خصوص شرکت گوگل و دیگر موارد مرتبط می پردازد تا بتواند دلیل و نحوه تاثیر این فناوری را بر تفکر بشر نشان دهد تا در نهایت ریشه این بی حوصلگی در مطالعه را بیابد و نشان دهد که چرا عموم مردم قرن بیست و یکم، سطحی تر از گذشته مطالعه می‌کنند و با این که حجم بیشتری از اطلاعات در دسترس شان است، کم عمق تر شده اند.

نویسنده تلاش کرده و موفق هم بوده که بی طرف بماند، به حقایق علمی و پژوهشی اکتفا کند و از ابراز نظر احساساتی بپرهیزد، در تمام بخش های کتاب از نتیجه مطالعاتش نتیجه منطقی بگیرد و با ارجاع به پژوهش ها و نوشته های فراوان، به علل کاهش تمرکز و گرایش به خواندن متون کوتاه، به صورت هایپر لینکی و پرشی، در نسل اینترنت بپردازد و خطر کم عمق شدن را نشان دهد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ تیر ۹۷ ، ۰۹:۳۳
کتابخانه آیت الله مردوخ آرندان
دوشنبه, ۴ تیر ۱۳۹۷، ۰۹:۵۲ ق.ظ

چرا باید کتاب بخوانیم؟

 

چرا باید کتاب  بخوانیم؟

آیا تا به حال به این نکته فکر کرده اید که چرا از زمان بسیار قدیم ، کتاب دوست انسان به شمار می رفته است وبه چه دلیل افراد کتابخوان ، در تمام کشورهای جهان مورد احترام دیگران هستند؟

خوب است به چند دلیل مهم این مسئله توجه کنیم:

1-کتاب به ما کمک می کند تا خودمان و فرهنگمان را بهتر بشناسیم و بتوانیم برای موفق شدن ،راه درست را در پیش بگیریم.

2-کتاب باعث می شود تا گنجینه لغات ما زیاد شود و بهتر حرف بزنیم.

3-کتاب می تواند در زمان هایی که تنها هستیم ، وقت ما را به بهترین نحو پر کند بی آن که حوصلمان سر رود یا وقت مان به بطالت بگذرد.

4-کتاب خواندن باعث می شود تا با فرهنگ و دانش مردم کشورهای دیگر بیشتر آشنا شویم و دانسته هایمان افزایش یابد.

5-کتاب باعث می شود تا ما با شخصیت های علمی و تاریخی بزرگ جهان آشنا شویم و درس های زندگی از آنها بیاموزیم.

6-با مطالعه کتاب می توانیم هنگام تصمیم گیری به راه های متعدد فکر کنیم و نتایج مختلف را بررسی کنیم.  

 

چرا یک کتاب بخوانیم؟

به گفته خانم «مری و رتلی مونتاگو»

«هیچ تفریحی از کتاب خواندن ارزانتر نیست، و هیچ لذتی از آن ماندگارتر نیست

ما زمان محدودی در کل عمر خود در اختیار داریم. اگر بخواهیم همه چیز را خود تجربه کنیم احیاج به زمانی بسیار بیش از عمر خود داریم تا از همه این تجربیات چیزهای جدید بیاموزیم. به عبارت دیگر مطالعه یک راه میانبر به سوی موفقیت است.

منظور از این صحبت های این است که کتاب ها را افرادی می نویسند که می خواهند مهارت ها و تجارب خود را در اختیار دیگران قرار دهند. مسیری را که شما اکنون می خواهید طی کنید افراد زیادی قبلاً طی کرده اند و معمولاً موفق ترین آنها تجربیات خود را نوشته و در اختیار دیگران قرار می دهند. آنها با موانع و مشکلاتی مواجه شده اند که برای مقابله با آنها احتیاج به منابعی داشته اند و آن را بدست آورده اند و اکنون این منابع (روش مقابله با موانع) را در اختیار شما قرار می دهند. پس چرا نباید از آنها استفاده کنیم؟

آنها راهی را که شما اکنون می خواهید بروید رفته اند و اکنون مانند یک مربی می توانند به پرورش و پیشرفت شما سرعت ببخشند.

اکنون شروع به خواندن کنید.

اگر می خواهید بیشتر مطالعه کنید باید بیشتر هم در محیط های مطالعاتی و کتابفروشی ها پرسه بزنید یکی از بهترین منابع برای پیدا کردن کتاب اینترنت است؟ هر گاه تصمیم گرفتید که یک کتاب انتخاب کنید توصیه می کنم یک کتاب کوچک انتخاب کنید. به خصوص اگر سالهاست که به سراغ کتاب خواندن نرفته اید. البته احتمالاً خواندن رمان های روز، بیش از همه جلب توجه کند. (من مخالف خواندن این گونه کتاب ها نیستم.)

ولی موضوع بحث ما در اینجا کتاب هایی است که بتواند به پیشرفت حرفه ای شما کمک کند. و بتوانید از آنها چیزهای جدیدی بیاموزید.

نکته هایی برای مطالعه

1- با ذهن باز مطالعه کنید - وقتی که مطالعه می کنید نباید فرض کنید که همه چیز را می دانید این کار مانند این است که درهای ورودی ذهن خود را به روی آموزش ببندید. بنابراین با یک ذهن باز کتاب بخوانید آنگاه متوجه می شوید که از هر کتابی درسهای بیشتری خواهید آموخت. که زندگی شما را بهبود خواهد بخشید.

2- اگر کتاب های زیادی بخوانید- و آنها را در قفسه بگذارید بدون اینکه از دانش آنها استفاده کنید، باید بگویم وقت زیادی تلف کرده اید. متأسفانه با اینکه تعداد افراد کتاب خوان کم است تعداد افراد کتاب خوانی که از دانش حاصل ازمطالعه استفاده می کنند بسیار کمتر است. با خود قرارداد ببندید از هر کتابی که می خوانید حداقل به یک آموخته آن عمل کنید. با این کار هر چه کتاب های بیشتری بخوانید تغییرات بیشتری در زندگی شما اعمال می شود و به موفقیت نزدیکتر می شوید.

3- از خواند کتاب مورد علاقه خود نگران نشوید- هیچگاه در مورد کتابی که می خوانید و نظر دیگران به آن نگران نشوید این مسأله برای من هم پیش آمده بود وقتی که شروع به خواندن کتاب های موفقیت کردم اغلب دوستانم می گفتند مگر این کتاب ها چه کمکی به تو کرده اند که آنقدر می خوانی؟ و معمولاً مرا مسخره می کردند. من از این واکنش ها می رنجیدم ولی به کار خود ادامه می دادم تا اینکه به آنچه مطالعه می کردم ایمان آوردم. به من اعتماد کنید آنچه مورد علاقه تان است را مطالعه کنید و اهمیتی به اینکه دیگران شما را درک نمی کنند ندهید.

4- زمان مطالعه - با سریعترین زمانی که قادر به خواندن کتاب هستید مطالعه کنید. و هیچگاه نگویید زمان کافی برای مطالعه ندارید. در یک شبانه روز 24 ساعت زمان وجود دارد چرا در این 24 ساعت وقتی برای مطالعه وجود نداشته باشد. شما می توانید هنگامی که در حال سفر، رفتن به سر کار، قبل از خواب، صبح زود یا ...مطالعه کنید. کتاب ها را با سرعت هر چه تمام تر بخوانید تا زمان بیشتری در اختیار داشته باشید.

5- کتاب را تمام کنید- هیچگاه کتابی را بدون اینکه آنرا تمام کنید داخل قفسه کتابخانه نگذارید. کتاب خواندن مانند دوی 100 متر است اگر فصل های پایانی کتاب را نخوانید چگونه می توانید بگویید از خط پایان گذشته اید. بسیاری از کتاب خوان ها عادت دارند فقط فصل های ابتدایی یک کتاب را مطالعه کنند و سپس آنها را جایی می گذارند که جلوی چشمشان نباشد تا مجبور به خواندن دوباره آن شوند. این عادتی نیست که به آن نیاز دارید. پس تمام کردن کتاب را انتخاب کنید.

«خواندن برای ذهن مانند ورزش کردن برای بدن است»

«سر ریچارد استیل»

پس اکنون ذهن خود را ورزش دهید و از سفر خود به سمت موفقیت لذت ببرید

 


۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ تیر ۹۷ ، ۰۹:۵۲
کتابخانه آیت الله مردوخ آرندان
يكشنبه, ۳ تیر ۱۳۹۷، ۰۸:۵۴ ق.ظ

کاریکاتور کتاب

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳ تیر ۹۷ ، ۰۸:۵۴
کتابخانه آیت الله مردوخ آرندان
يكشنبه, ۳ تیر ۱۳۹۷، ۰۸:۵۰ ق.ظ

سخنی از بزرگان

اگر داشتن فکر و اندیشه مثبت به تنهایی کارساز بود،

باید همه در کودکی اسب های کوچک داشته و اکنون نیز

زندگی رویایی داشته باشیم؛

هر موفقیت بزرگ با عمل به دست می آید.

 آنتونی رابینز

 


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳ تیر ۹۷ ، ۰۸:۵۰
کتابخانه آیت الله مردوخ آرندان